FEG ® Eyelash Enhancer 
Fylligare, längre och tätare ögonfransar
Full av tillväxt – aktiverar vilande hårsäckar

Hur fungerar det då?
När du applicerar FEG aktiveras vilande hårsäckar i dina ögonlock. FEG har en unik formula som är rik på flera tillväxtfaktorer vilket främjar  en snabb tillväxt av ögonfransar. Vanligtvis blir ögonfransarna längre och tjockare redan efter 15-20 dagar. Maximal effekt har du efter 16 veckor. Det tar längre tid att uppnå resultat med naturliga ingidienser än med kemikaliska. Detta beror på att produkten är mildare och mer skonsam för ögon och hy.

Naturligt näringstilskott. Unik formula

Applicera FEG på dina ögonlock vid roten av ögonfransarna på kvällen med hjälp av den medföljande applikatorn. Undvik att få överflödig lösning utanför ögonlocken. Överdosering av FEG ökar inte tillväxten av ögonfransarna. För effektivare resultat kan man använda det både morgon ock kväll. Vänta 10-15 minuter innan du sminkar dig efter att du applicerat FEG. När du uppnått önskat resultat bör du fortsätta att applicera fransnäringen 2-3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet. Applicera inte i ögat eller i det nedre ögonlocket. 

Hälsosam och säker utan biverkningar 

Du kommer att märka signifikant förbättring efter 2 månader när behandlingen har fått verka fullt ut. Om du väljer att sluta kommer ögonfransarna efter en tid att återgå till normal tillväxt. Resultatet kan skilja sig från individ då vi har olika genetiska förutsättningar, generellt har yngre personer ofta har bättre tillväxt och når snabbare resultat. Undvik att den medföljande spateln kommer i kontakt med annat än dina ögonlock då den är steril och kan vi kontakt med andra föremål då det kan bildas bakterier på den.

Säker förpackning för att undvika kopior

FEG ® Eyelash Enhancer tog fram en ny förpackning i september 2013 för att du som kund skall kunna vara säker på att du köpt en riktig produkt och ingen kopia som finns i omlopp. Ladda ner äkthetsintyget för att se hur du kan kontrollera förpackningen. Intyget skall även finnas med i förpackningen du köpt.


Ett undantag är förpackningar med batch nr 20140815 där leverantören hade problem med materialet, därför innehåller håller inte dessa förpackningar alla punkter.